Why to buy

Uniek Concept
Naast de succesvolle design- en productinnovatie introduceert mdentree het unieke ‘why to buy’ verkoop concept.

Keuze
Uit marktonderzoek is gebleken dat de klant moeilijk een keuze kan maken in het mattenassortiment.
Keuze wordt daardoor vaak gemaakt op prijs en niet zozeer op functie; terwijl dit naast kleur en design het meest essentiële onderdeel is.
Om de consument goed van dienst te zijn heeft mdentree in samenwerking met een gerenommeerd marketing bureau daarvoor een uniek systeem ontwikkeld en geregistreerd.

Product informatie & Performance Points
Elk product is voorzien van essentiële informatie op de verkoopverpakking. Ten eerste wordt duidelijk aangegeven waar de de mat te gebruiken is; INDOOR, OUTDOOR of zowel IN&OUTDOOR

Daarnaast het doeltreffende mdentree "performance points" systeem. In 1 oogopslag zijn de verschillende eigenschappen af te lezen en kunnen simpel met elkaar vergeleken worden. Meer gevulde bolletjes betekent een betere prestatie voor het specifieke onderdeel.
Daarnaast is het de juiste tool om de diverse prijsverschillen uit te leggen en te verantwoorden.
Hiermee wordt de beslissing vereenvoudigd en kan een weloverwogen keuze worden gemaakt. Upselling wordt hierdoor mogelijk gemaakt en werkt toonbaar verkoop en omzet bevorderend.

De ‘why to buy’ infokaart hoort bij elke presentatie duidelijk zichtbaar te zijn en is een goede handleiding voor zowel de consument als uw verkoopteam.

In 3 stappen de juiste keuze:
Stap 1  welke plaats in huis                INDOOR, OUTDOOR of voor beide IN&OUTDOOR
Stap 2  selecteer prestaties                Per functie met de performance points
Stap 3  Kies je kleur en design           Uit de mdentree collectie met het always a pleasant welcome logo

Schoonmaak en onderhoud
Tot slot is het juiste onderhoud en reiniging van de mat belangrijk. Dit wordt door duidelijke symbolen aangegeven op de productverpakking

Bent u geinteresseerd in "why to buy" op uw verkoopvloer?
Voor meer informatie verzoeken wij u vriendelijk uw gegevens in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.