Over ons

MD Entree is sinds 2000 distributeur, producent en ontwikkelaar van een up-to-date collectie matten voor in- en outdoor gebruik. Ons kantoor en magazijnen zijn gevestigd in Genemuiden, al meer dan honderd jaar het wereldwijd vertrouwde adres voor matten en tapijten! Op dit moment is MD-Entree in meer dan 20 landen actief en levert uitsluitend B2B. Wij bedienen een breed scala aan klanten, zoals DHZ, woonwinkels, tapijtbranche, supermarkten, tuincentra, mailorder en giftshops. Deze mix zorgt voor een ongekende stroom aan ideeën; MD Entree bundelt deze ervaringen en klantenwensen tot de meest aansprekende mattencollectie in Europa. Innovatie op gebied van materiaalkeuzes, eigen ontwikkelingen, marktkennis en ongekend plezier en enthousiasme heeft er voor gezorgd dat MD Entree zich tot een van de belangrijkste spelers op de Europese markt mag rekenen.

Missie
Dagelijks zijn we op zoek naar inspiratie voor nieuwe designs, een aangename beleving of een stijlvolle manier voor nieuwe toepassingen van matten. Hiervoor volgen we de trends op de voet, luisteren we naar onze klanten en gaan we actief op zoek naar nieuwe oplossingen. MD Entree heeft al meer dan 15 jaar de focus voor binnen- en buitenmatten en multifunctionele lopers. Wij leveren onze collecties aan via zelfstandige retailwinkels, winkelketens, retailorganisaties, groothandels en mailorder aanbieders.

Visie
MD Entree heeft altijd de focus op innovatie en mag als Europese trendsetter worden gezien in de branche. Onze slogan ‘Always a pleasant welcome’ is de rode draad wat ons elke dag bezighoudt. Samen met ons personeel, toeleveranciers en klanten werken wij elke dag aan verbetering van alle aspecten, zodat de eindgebruiker onze producten kunnen waarderen op waarde tijdens de aankoop en praktische gebruik.